De Erfrechtplanners

De werkwijze van De Erfrecht Planners

Maakt u een afspraak met een van onze erfrecht planners? Dan bent u verzekerd van een gedegen advies van een ervaren erfrecht adviseur. U kunt vertrouwen op jarenlange expertise in de fiscale en financiële kant van het erfrecht.

We willen u eerst leren kennen. We starten dan ook met een kop koffie, bij ons op kantoor in Eindhoven en 's-Hertogenbosch. U krijgt meteen een gedegen advies over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Beste advies voor een vaste prijs

Bent u overtuigd en wilt u uw zaken nu eens echt goed laten regelen door onze erfrecht experts? Dan gaan wij graag direct voor u aan de slag. Dat doen we op basis van één vaste prijs, volledig toegespitst op uw persoonlijk eisen en wensen. Dus inclusief advies, btw, leges en notariskosten. Zo weet u precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. We leggen alles vast in een heldere overeenkomst waarin we uw privacy optimaal beschermen.

5 reden om voor De Erfrecht Planners te kiezen

1. Persoonlijke aanpak en helder advies in begrijpelijke taal
2. Vergaande expertise in fiscaal en financieel erfrecht
3. Een vaste prijs zodat u precies weet waar u aan toe bent
4. Alles in 1 keer goed geregeld, van advies tot tekenen notariële aktes  
5. Begeleiding bij afwikkeling nalatenschap

 

 

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.