De Erfrechtplanners

De werkwijze van De Erfrecht Planners

Bij het maken van een afspraak met een van onze erfrecht planners, bent u verzekerd van gedegen advies van ervaren erfrecht adviseurs. Met jarenlange expertise in de fiscale en financiële aspecten van het erfrecht, kunt u vertrouwen op een professionele benadering.

Onze kennismaking begint met een informeel gesprek onder het genot van een kop koffie, op ons kantoor in Nuenen (Eindhoven), 's-Hertogenbosch of Tilburg. Tijdens dit gesprek ontvangt u direct een grondig advies over de mogelijkheden die passen bij uw persoonlijke situatie.

Het beste advies voor een vast tarief

Indien u overtuigd bent en uw zaken effectief wilt laten regelen door onze erfrecht experts, gaan wij graag direct voor u aan de slag. Dit doen we tegen een vast tarief, volledig afgestemd op uw individuele behoeften en wensen. Hierbij zijn advieskosten, btw, leges en notariskosten inbegrepen, zodat u exact weet waar u aan toe bent zonder onverwachte kosten achteraf. Alles wordt vastgelegd in een duidelijke overeenkomst waarbij uw privacy optimaal wordt gewaarborgd.

5 reden om voor De Erfrecht Planners te kiezen:

  1. Persoonlijke aanpak en helder advies in begrijpelijke taal.
  2. Diepgaande expertise in fiscaal en financieel erfrecht.
  3. Transparante prijsstelling voor volledige gemoedsrust.
  4. Volledige en zorgvuldige afhandeling van advies tot het tekenen van notariële aktes.
  5. Begeleiding bij de afwikkeling van uw nalatenschap.

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.