De Erfrechtplanners

Checklist

Vul hieronder de checklist in om te kijken hoe u ervoor staat:

JA NEE CHECKLIST MAN & VROUW
MET KINDEREN & EIGEN WONING
Is uw testament nog herzien na 01-01-2003?
Heeft u fiscale maatregelen in uw testament laten opnemen om bij het eerste en tweede overlijden minder erfbelasting te betalen?
Heeft u uw woning en overig vermogen veiliggesteld voor de zorg?
Heeft u volmachten/levenstestamenten laten opmaken voor de situatie dat u wilsonbekwaam zou worden en zijn deze ook zodanig ingericht om gelden uit de zorg te houden?

U heeft één van bovenstaande vragen met ‘nee’ beantwoord, meld u aan voor een vrijblijvende check van uw testamenten en volmachten. U ontvangt een leuke attentie als dank.

U heeft alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord, u heeft alles netjes op orde!

JA NEE CHECKLIST VOOR ALLEENSTAANDE WEDUWE/WEDUWNAAR MET KINDEREN EN EIGEN WONING
Bij het overlijden van uw partner zijn er waarschijnlijk kindsdelen ontstaan waarover belasting is betaald. Zijn deze veiliggesteld voor de zorg en zit er een correcte rente op?
Is uw testament nog herzien na 01-01-2003?
Hebben uw kinderen een complete volmacht van u om namens u te kunnen handelen als u bijvoorbeeld dementeert?

U heeft één van bovenstaande vragen met ‘nee’ beantwoord, meld u aan voor een vrijblijvende check van uw testamenten en volmachten. U ontvangt een leuke attentie als dank.

U heeft alle bovenstaande vragen met ‘ja’ beantwoord, u heeft alles netjes op orde!

Bovenvermelde checklists zijn natuurlijk niet uitputtend. Iedereen die enig belang te beschermen heeft, zou zich altijd de vraag moeten stellen: wie erft van mij, tegen welke voorwaarden en wie mag mijn belangen behartigen als ik niet meer wilsbekwaam ben.

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.