De Erfrechtplanners

Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Nieuwsgierig naar onze diensten? Neem contact op met De Erfrecht Planners voor deskundig advies over erfrecht en nalatenschappen. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw nalatenschapsplanning. Ontdek hoe wij u kunnen helpen en bereik ons vandaag nog!

U kunt ook direct een vrijblijvende afspraak inplannen via het volgende formulier: klik hier.

Houd er rekening mee dat bezoeken aan onze kantoren enkel op afspraak mogelijk zijn, zodat onze adviseurs de nodige tijd voor u kunnen vrijmaken!

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.