De Erfrechtplanners

Onze mensen

 

Mat Scheepers

Mat Scheepers

Mat (1973) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht en werkte bij Deloitte, de Rabobank en Staalbankiers. Mat heeft zich na zijn studie verder gespecialiseerd in het erfrecht en is de initiefnemer van De Erfrecht Planners. Mat beschikt over een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de fiscale mogelijkheden van het erfrecht en werkt nauw samen met notariskantoren in het zuiden van het land. Mat schrijft tevens voor diverse bladen over zijn vakgebied en geeft regelmatig lezingen over het erfrecht en aanverwante onderwerpen.

De Erfrecht Planners

0800-1031
mat@erfrechtplanners.nl

Henk Perrée

Henk Perrée

Henk (1966) werkte na zijn studie aan de Universiteit achtereenvolgens voor DSM, General Electric en Lincoln Electric en bekleedde daar verschillende management posities. Na deze internationale carrière heeft Henk zich aangesloten bij het bedrijf van zijn familie, Perrée & Partners. Perrée & Partners is één van de initiatiefnemers van De Erfrecht Planners. Henk specialiseerde zich, als partner binnen Perrée & Partners, in alle zaken die te maken hebben met Schenken, Erven en Testament.

De Erfrecht Planners

0800-1041
henk@erfrechtplanners.nl

Frank Janssen

Frank Janssen

Frank (1965) studeerde bedrijfseconomie aan de UM te maastricht en is sinds 2002 gecertificeerd Financieel Planner (PPF). In 2011 heeft succesvol de opleiding tot Private Life Planner (PLP) afgerond. Frank werkte gedurende 20 jaar als accountmanager voor Rabobank Private Banking. Frank is een betrouwbare, klantgerichte en deskundig adviseur. Door zijn opleidingen en jarenlange ervaring kan Frank zijn klanten uitstekend adviseren op het het gebied van nalatenschapsplanning. Frank heeft een uitgebreid netwerk en goede contacten met een aantal notaris- en accountantskantoren in de regio Zuid-Limburg.

De Erfrecht Planners

0800-1031
frank@erfrechtplanners.nl

 

Vivian van Ommeren

Vivian van Ommeren

Vivian (1975) studeerde International Business Administration aan de HEAO en werkte ruim 16 jaar als vermogensadviseur bij de SNS Bank. Naast de vermogensvraagstukken bij leven, die tot haar dagelijkse adviespraktijk behoorden, kwam er ook steeds meer vraag naar mogelijkheden voor vermogensoverdracht bij overlijden. Derhalve heeft Vivian zich gespecialiseerd in schenken, erven en testament advisering. Sinds 1 januari 2014 is ze ingeschreven in het Register Estate Planners (REP).

De Erfrecht Planners

0800-1031
vivian@erfrechtplanners.nl

 

Rob Dreessen

Rob Dreessen

Rob (1961) studeerde notarieel recht en is 32 jaar werkzaam geweest in het notariaat, waarvan 18 jaar als notaris. Zijn specialisaties zijn erven en schenken voor particulieren. Denk dan aan het maken van testamenten, samenlevingsovereenkomsten alsmede het voorkomen van interen op vermogen bij intrede in een zorginstelling. Maar ook voor ondernemers. Denk dan aan calamiteitenregelingen, bedrijfsstructuren en bedrijfsopvolging. Als voormalig notaris weet hij de weg binnen alle complexe regels.

De Erfrecht Planners

0800-1031
rob@erfrechtplanners.nl

 

Paul Lenaers

Paul Lenaers

Paul (1963) heeft belastingrecht gestudeerd en jarenlange ervaring op het gebied van advisering in de breedte van zijn relaties. Paul heeft zich verder gespecialiseerd in de fiscale en vermogensrechtelijke kant van het erfrecht. Middels zijn uitgebreide kennis en ervaring is Paul bij uitstek een betrouwbare gesprekspartner voor de klanten van De Erfrecht Planners.

De Erfrecht Planners

0800-1031
paul@erfrechtplanners.nl

Jeanine Ubaghs-Jennen

Jeanine Ubaghs-Jennen

Jeanine (1969) is secretaresse van Mat Scheepers en tevens office-manager van De Erfrecht Planners. Jeanine is de schakel tussen de adviseurs en de overige medewerkers van De Erfrecht Planners en zorgt voor een goed lopend proces en de aansturing van alle ondersteunende medewerkers. Bij Jeanine kunnen onze klanten met alle vragen en opmerkingen terecht.

De Erfrecht Planners

0800-1031

jeanine@erfrechtplanners.nl

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Sittard, Herten, Horst, Eindhoven, Stein en Valkenburg a/d Geul.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.