De Erfrechtplanners

Onze mensen

 

Mat Scheepers

Mat Scheepers

Mat (1973) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Maastricht en werkte bij Deloitte, de Rabobank en Staalbankiers. Mat heeft zich na zijn studie verder gespecialiseerd in het erfrecht en is de initiatiefnemer van De Erfrecht Planners. Mat beschikt over een zeer uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van de fiscale mogelijkheden van het erfrecht en werkt nauw samen met notariskantoren in het zuiden van het land. Mat schrijft tevens voor diverse bladen over zijn vakgebied en geeft regelmatig lezingen over het erfrecht en aanverwante onderwerpen.

De Erfrecht Planners

0800-1031
mat@erfrechtplanners.nl

Henk Perrée

Henk Perrée

Henk (1966) werkte na zijn studie aan de Universiteit achtereenvolgens voor DSM, General Electric en Lincoln Electric en bekleedde daar verschillende management posities. Na deze internationale carrière heeft Henk zich aangesloten bij het bedrijf van zijn familie, Perrée & Partners. Perrée & Partners is één van de initiatiefnemers van De Erfrecht Planners. Henk specialiseerde zich, als partner binnen Perrée & Partners, in alle zaken die te maken hebben met Schenken, Erven en Testament.

De Erfrecht Planners

0800-1041
henk@erfrechtplanners.nl

Frank Janssen

Frank Janssen

Frank (1965) studeerde bedrijfseconomie aan de UM te maastricht en is sinds 2002 gecertificeerd Financieel Planner (PPF). In 2011 heeft succesvol de opleiding tot Private Life Planner (PLP) afgerond. Frank werkte gedurende 20 jaar als accountmanager voor Rabobank Private Banking. Frank is een betrouwbare, klantgerichte en deskundig adviseur. Door zijn opleidingen en jarenlange ervaring kan Frank zijn klanten uitstekend adviseren op het het gebied van nalatenschapsplanning. Frank heeft een uitgebreid netwerk en goede contacten met een aantal notaris- en accountantskantoren in de regio Zuid-Limburg.

De Erfrecht Planners

0800-1031
frank@erfrechtplanners.nl

 

Rob Dreessen

Rob Dreessen

Rob (1961) studeerde notarieel recht en is 32 jaar werkzaam geweest in het notariaat, waarvan 18 jaar als notaris. Zijn specialisaties zijn erven en schenken voor particulieren. Denk dan aan het maken van testamenten, samenlevingsovereenkomsten alsmede het voorkomen van interen op vermogen bij intrede in een zorginstelling. Maar ook voor ondernemers. Denk dan aan calamiteitenregelingen, bedrijfsstructuren en bedrijfsopvolging. Als voormalig notaris weet hij de weg binnen alle complexe regels.

De Erfrecht Planners

0800-1031
rob@erfrechtplanners.nl

 

Ferry van Mulken

Ferry van Mulken

Ferry (1986) studeerde bedrijfskunde en is actief geweest als financieel adviseur in de breedste zin van het woord. De afgelopen jaren heeft hij zijn interessegebied, het erfrecht, verder uitgediept en zich daarin verder gespecialiseerd. Ferry is betrouwbaar, klantgericht en door zijn ervaring uitstekend geschikt om relaties te adviseren omtrent hun nalatenschap en alle aanverwante fiscale kwesties. Ferry beschikt tevens over een uitgebreid netwerk bij notarissen overige juridisch dienstverleners.

De Erfrecht Planners

0800-1031
ferry@erfrechtplanners.nl

Jan-Willem Geurts

Jan-Willem Geurts

Jan-Willem (1978) studeerde af in het personen- en familierecht. Hij adviseert goede doelen en geeft juridisch advies onder meer in kwesties over beschermingsmaatregelen (zoals bewind of mentorschappen). Hij verliet hiervoor enkele jaren geleden de advocatuur. Jan-Willem heeft een hands-on mentaliteit en staat dan ook regelmatig in zijn vrije tijd een container te laden met hulpgoederen voor scholen of organiseert uitstapjes voor kinderen met een beperking. Zijn ruime ervaring met hetgeen zich binnen een familie kan voordoen, helpt hem om goed te adviseren omtrent erfrecht en financiële planning.

De Erfrecht Planners

0800-1041
janwillem@erfrechtplanners.nl

Jeanine Ubaghs-Jennen

Jeanine Ubaghs-Jennen

Jeanine (1969) is secretaresse van Mat Scheepers en tevens office-manager van De Erfrecht Planners. Jeanine is de schakel tussen de adviseurs en de overige medewerkers van De Erfrecht Planners en zorgt voor een goed lopend proces en de aansturing van alle ondersteunende medewerkers. Bij Jeanine kunnen onze klanten met alle vragen en opmerkingen terecht.

De Erfrecht Planners

0800-1031

jeanine@erfrechtplanners.nl

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Sittard, Herten, Horst, Eindhoven, Stein en Valkenburg a/d Geul.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.