De Erfrechtplanners

Onze mensen

Henk Perrée

Henk Perrée

Henk (1966) werkte na zijn studie aan de Universiteit achtereenvolgens voor DSM, General Electric en Lincoln Electric en bekleedde daar verschillende management posities. Na deze internationale carrière heeft Henk zich aangesloten bij het bedrijf van zijn familie, Perrée & Partners. Perrée & Partners is één van de initiatiefnemers van De Erfrecht Planners. Henk specialiseerde zich, als partner binnen Perrée & Partners, in alle zaken die te maken hebben met Schenken, Erven en Testament.

De Erfrecht Planners

henk@erfrechtplanners.nl

Jan-Willem Geurts

Jan-Willem Geurts

Jan-Willem (1978) studeerde af in het personen- en familierecht. Hij adviseert goede doelen en geeft juridisch advies onder meer in kwesties over beschermingsmaatregelen (zoals bewind of mentorschappen). Hij verliet hiervoor enkele jaren geleden de advocatuur. Jan-Willem heeft een hands-on mentaliteit en staat dan ook regelmatig in zijn vrije tijd een container te laden met hulpgoederen voor scholen of organiseert uitstapjes voor kinderen met een beperking. Zijn ruime ervaring met hetgeen zich binnen een familie kan voordoen, helpt hem om goed te adviseren omtrent erfrecht en financiële planning.

De Erfrecht Planners

janwillem@erfrechtplanners.nl

Bas van Oers

Bas van Oers

Bas (1971) heeft na zijn studie Management, Economie en Recht (afstudeerrichting makelaardij) gekozen om zich te verbreden met opleidingen en werkervaring binnen de financiële dienstverlening. Al ruim 24 jaar is hij werkzaam als adviseur, manager en vertrouwenspersoon. Naast zijn werk als zelfstandig hypotheek- en vermogensadviseur werkt hij binnen De Erfrecht Planners als Estate Planner. Hij deelt graag zijn kennis, werk- en levenservaring, zodat u betere beslissingen kunt nemen op het gebied van erven, schenken en testamenten.

De Erfrecht Planners

bas@erfrechtplanners.nl

Leon Withoos

Leon Withoos

Inmiddels ruim 30 jaar actief als assurantieadviseur waarvan 8 als zelfstandig, onafhankelijk adviseur voor bedrijven en particulieren met een eigen assurantiekantoor. De klant staat hierbij altijd centraal. Of het nu gaat om verzekeringen voor de woning of bedrijf, of voor bescherming van het inkomen van werknemers en werkgevers. Vanwege de goede en intensieve contacten met cliënten op het pad van erfrechtadvies terecht gekomen, waarin een opleiding tot federatie erfrechtspecialist werd gevolgd. Nu reeds meerdere jaren actief als erfrechtadviseur en recent aangesloten bij de Erfrecht Planners.

De Erfrecht Planners

leon@erfrechtplanners.nl

Lidewij Egelmeers

Lidewij Egelmeers

Lidewij (1979) is sedert 2014 werkzaam als backoffice medewerker bij De Erfrecht Planners in Eindhoven. Na haar opleiding tot directiesecretaresse/managementassistente is zij onder andere werkzaam geweest op een architectenbureau en een internationaal bedrijf in soft- en hardware. Daarna is zij enige tijd eigenaresse geweest van een lunchroom om vervolgens bij De Erfrecht Planners terecht te komen. Zij is de kundige rechterhand van onze specialisten en zij staat hen met raad en daad bij. Bij Lidewij kunt u voor al uw vragen terecht!

De Erfrecht Planners

lidewij@erfrechtplanners.nl

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.