De Erfrechtplanners

De Erfrecht Planners; Corona-Virus

Het dagelijks leven wordt op dit moment wereldwijd beheerst door het Corona-virus. Ook bij De Erfrecht Planners houden wij de actualiteit nauwlettend in de gaten en nemen wij de volgende maatregelen.

Kantoren blijven open

Onze kantoren blijven vooralsnog open en de geplande klantafspraken gaan gewoon door. Uiteraard met in achtneming van alle aangepaste hygiënemaatregelen, het niet schudden van handen en het houden van een gepaste afstand.

Aanpassingen werkwijze

Nieuwe klantafspraken proberen we zodanig te plannen dat klanten zich niet treffen in onze wachtkamers.

Behalve de betreffende adviseur mogen maximaal 2 personen deelnemen aan de besprekingen.

Volg de richtlijnen en neem eigen verantwoordelijkheid

Zowel van onze medewerkers als van onze klanten verwachten wij dat ze eigen verantwoordelijkheid nemen. Dat betekent dat eenieder die verkouden is, hoest en/of koorts heeft thuis dient te blijven en zich niet in contact moet stellen met anderen.

Wij roepen op tot kalmte én alertheid en wensen eenieder veel gezondheid en sterkte in deze lastige tijden.

Namens De Erfrecht Planners

Mat Scheepers

Helder erfrechtadvies in begrijpelijke taal

Fiscaal en financieel experts

Stel uw vermogen veilig

Onze erfrecht planners zijn specialisten in de fiscale en financiële kant van het erfrecht, de erfenis, een testament of schenking. Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro's aan  erfbelasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg!

Persoonlijk advies

Bij ons op kantoor

Wilt u advies over uw nalatenschap, de erfenis, verklaring van erfrecht, volmacht, testament, of erfrecht in het algemeen? Neem vrijblijvend contact op met onze ervaren erfrecht planners. Onze specialisten staan voor u klaar om het complexe erfrecht te vertalen naar een helder, duidelijk advies. Uiteraard helemaal toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Onze erfrecht planners

Ontmoet onze specialisten

Ons team erfrecht planners staat voor u klaar om al uw vragen over uw erfrecht, erfenis, testament of volmacht te beantwoorden. Op onze locaties in Sittard, Herten, Horst, Eindhoven en Valkenburg a/d Geul.

Rekenmodule

Bereken uw besparing bij het eerste overlijden

Onze erfrecht planners zijn specialist in de fiscale en financiële kant van erfrecht, de erfenis, een testament of schenking.

Wij weten als geen ander hoe u duizenden euro’s aan erfrecht belasting bespaart, belastingvrij schenkt en voorkomt dat uw vermogen verdwijnt naar de zorg.